GRINIVEIEN 159 | 1359 EIKSMARKA | TLF 97 57 27 12

 

Copyright © 2019 - All rights reserved - Orgnr: 898 049 132

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Stakk av med seieren

Fredag 11. januar var det duket for storstilt prisutdeling på Clarion Energy Hotel i Stavanger. Alt som kunne krype og gå blant kjente matkritikere, bloggere, kokker, restauratører og politikere var til stedet. Kokkelandslaget  stod for festmenyen som inneholdt alle finaleproduktene.
 

Foto: BITMAP/Det Norske Måltid

 

Blant 500 gjester satt 36 dyktige finalister med sine produkter og ventet spent. Som rene Oscar-utdelingen ble de tre finalistene i hver kategori presentert. Mot slutten av kåringen stod endelig Årets Bakst for tur. Og vinneren ble Mandelroser fra Grini Hjemmebakeri!

 


Årets bakst – Mandelroser fra Grini Hjemmebakeri


Juryens begrunnelse:
I årets vinner er gode råvarer satt sammen til et smakfullt kvalitetsprodukt. Produktet gjenspeiler godt håndverk og produsenten legger flid i sin tilvirkning – fra produkt til emballasje. Vinneren har et innbydende utseende, en fyldig aroma og rik smak. Konsistensen er svært god.
 

Det var en svært ydmyk og stolt Kate som mottok prisen og takket alle som har hjulpet oss på veien.


Foto: Sara Johannessen

Om Det Norske Måltid

Det Norske Måltid er en pådriver for norsk, mangfoldig og bærekraftig mat- og drikkeproduksjon. De ønsker å bidra til at nye produkter og råvarer får mulighet til vekst, slik at flere forbrukere blir bevisst norsk matkvalitet og mangfold.

 

 

 

 


 

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload