• ol3710

Norges sikreste måte å handle godsaker til jul på

Julen står for døren, men med covid-19 rundt oss tenker du kanskje at årets juletid blir uten de vante godsakene du liker så godt? Vi i Grini Hjemmebakeri er derfor stolte av å fortelle om vårt drive-in julemarked i hele adventstiden!

Vi i Grini Hjemmebakeri vil gjerne sørge for at du får både kransekaker og andre godsaker til jul. Samtidig er det jo mange som vegrer seg for å handle i butikker og stå i kø. De fleste tradisjonelle julemarkeder er i år avlyst, siden det å samles som vi pleier før jul med trengsel og det som verre er ikke er så smart.


Vi har derfor tenkt å tilby Norges sikreste måte å handle til jul på, og fredag den 27. november åpner vi det vi tror er Norges aller første og sikreste drive-in julemarked.

På parkeringsplassen til Grini Golfklubb på Eiksmarka i Bærum har vi, støttet av gode krefter både i Bærum kommune og Innovasjon Norge, rigget det sånn at du kan handle alt du måtte ønske fra oss uten å gå ut av bilen din. Sikrere blir det virkelig ikke!Ikke bare kan du handle våre kransekaker og kransekakeprodukter. Vi vil også ha sjokolade, granola, havregryn og juletrær. I gårdsutsalget finner dere f.eks. ribbe, medisterkaker, julepølse, pinnekjøtt, rakfisk, syltetøy/gelér, honning, eplemost, saft, julegaver og julepynt.


Smart å forhåndsbestille!

Forhåndsbestilte varer får du utlevert på parkeringen uten å gå ut av bilen. Skoleklasser og foreninger som driver dugnadssalg kan få utlevert kaker uten å vente i vårt vanlige lille lokale for å hente kaker.


Handle alt fra bilen Hvordan skal alt dette fungere, tenker du kanskje? Jo, du finner veien til Grini Golfklubb der vi har tatt i bruk hele parkeringsplassen. Du kjører altså inn i et svært telt vi har rigget nå helt fram til jul, og kan se og plukke ut det du måtte ønske. Vi pakker det i poser og setter det i bagasjerommet om du vil. Du kan selvsagt betale både kontaktløst og med Vipps hos oss.


...men juletreet må du nesten feste selv Og du, skulle du trenge juletre selger vi det også. Men uansett om du tar det på taket eller i bagasjerommet, er du nok nødt til å fikse akkurat den biten selv 😀


Praktisk info

Drive-in åpner 27. november og har åpent hver dag til og med lille julaften.

Åpent hver dag fra kl. 11. Gårdsutsalget åpner som vanlig kl. 9.


Se våre Facebooksider og nettsider for mer info. Har du spørsmål, send oss en melding på Facebook eller epost post@grinihjemmebakeri.no, så svarer vi så kjapt vi klarer!

5,487 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle