En annerledes vår

Vårens markeder skulle ha vært godt i gang. Det er der vi vanligvis treffer de fleste av våre kunder. Vi selger stort sett alt vi produserer direkte, og da får naturlig nok denne spesielle våren store konsekvenser.

I gårdsbutikken skulle det vært et yrende liv av foreldre, og besteforeldre, som planlegger og kjøper inn til vårens høydepunkt - konfirmasjon!


Våren blir kanskje ikke som planlagt, men da får man legge nye planer!


Vi har laget mye godt til påske! Vi har vår egen marsipan med 70% mandler. Den finnes i naturell, med sitron eller appelsin. Vi har også mørk sjokolade med saltbakte mandler og tranebær. Hasselmakroner fylt med mocca og sjokolade får du nå også i en begrenset periode.

Hvordan skal du få kjøpt disse herlighetene når det ikke er markeder? Joda, vi kommer ut til dere! Både gjennom REKO-ringen de steder hvor vi fortsatt får ha utlevering (forhåndsbetaling for minst mulig kontakt) samt utkjøring og hjemlevering. Nedenfor finner du oversikt over de områder vi leverer i frem til påske. Sjokolade og marsipan kan vi også sende i posten!


Gårdsbutikken er selvfølgelig åpen. Her tar vi nødvendige forhåndsregler med kun én kunde i butikken av gangen. Butikken er åpen mandag til fredag kl. 10-16 og onsdag til kl. 18. I tillegg til kaker, sjokolade og marsipan, så selger vi også mandelmel (for deg som ønsker å lage egen marsipan eller bake selv) samt eplejuice og honning. Her kommer det inn flere andre godsaker i løpet av våren.Dette blir en annerledes vår, også for Grini hjemmebakeri!

Vi har mange blant våre kundene som liker å ha noe godt på lur i fryseren. Kanskje du kan overraske noen med kaker levert på døren eller en påskemix sendt i posten?!


Vi har også sukkerfri Mandelroser om noen har behov for sukkerredusert diett ;-)


Du kan forhåndsbestille på vår bestillingsside for gratis utlevering eller hjemkjøring i Oslo og omegn.


Ta vare på dere selv!


Hilsen alle oss i Grini hjemmebakeri


Vi leverer følgende steder:


Onsdag 25.3. Lillestrøm / Sandvika Torsdag 26.3. Oslo Fredag 27.3. Oslo / Bærum


Mandag 30.3. Kolbotn / Oslo Syd Tirsdag 31.3. Oslo / Bærum Onsdag 1.4. Nittedal / Oslo Nord Onsdag 1.4. Asker / Holmestrand Torsdag 2.4 Hadeland / Ringerike Fredag 3.4. Asker / Drammen


Mandag 6.4. Oslo / Bærum

Tirsdag 7.4. Oslo / Jessheim

Onsdag 8.4. Lillestrøm / Bærum


For bestilling trykk HER146 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle