Kakemåneden mai


Vi er uten tvil godt i gang med høysesong nummer to etter jul. Her står festligheter i kø. Konfirmasjoner, 17. mai, bursdager og barnedåp. Bryllupssesongen har så smått begynt, og sommeravslutninger og fester er også rett rundt hjørnet.

Overflødighetshorn

Denne våren har det kommet noen små nyheter.

Mandelmel Vi har startet salg av mandelmel i bakeriet og på REKO-ringen. Mandelmelet finnes i to varianter, med og uten skall. Det hvite mandelmelet uten skall er finmalt og egner seg godt for den som ønsker å bake makroner. Mandelmelet med skall er litt grovere. Det er supert for deg som ønsker å lage mandelbunn til Suksessterte, Sarah Bernard, Daimiskake eller rett og slett bare en enkel kake med krem og bær.

Oppskrift på mandelbunn:

150 gr mandelmel

150 gr melis

4 stk eggehvite

1. Bland mandelmel og melis.

2. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsikring inn i mandelmel og melis.

3. Ha massen i en smurt form (22-24 cm i diameter).

4. Stek kaken nederst i ovnen på 175 grader i ca. 35-40 minutter.

5. Avkjøl i formen før den tas ut.

Mandelbunnen egner seg veldig godt til frysing og kan fint lages i god tid før festen.

Sukkerfrie Mandelroser

Vi har tidligere laget en sukkerfrivariant av våre Mandelroser. Spesielt med tanke på dem som trenger sukkerredusert kost. Kun naturlig søtet med Sukrin og stevia. Nå kan vi glede alle som har etterspurt disse. Sukkerfrie Mandelroser er igjen å få kjøpt i bakeriet! Ønsker du å kjøpe på et av markedene vi besøker, gi oss beskjed på forhånd så tar vi med.

Kaker levert på døren Nytt denne våren er at du også får kjøpt et utvalg av kakene våre gjennom Dyrket.no. De leverer varer fra over 100 små og mellomstore produsenter direkte hjem til deg flere dager i uken. Området de leverer i er Oslo og store deler av Akershus. Se kart: HER.

Her får du kjøpt kaker før 17. mai

Bakeriet har som vanlig åpent mandag til fredag 9-16, onsdag til 18. Ønsker du å forhåndsbestille kaker kan du gjøre det HER.

Med ønske om en fortsatt fin vår!

18 ringer pyntet til fest

#17mai #bryllup #konfirmasjon #barnedåp #glutenfri #kransekake #kransekakestenger #Mandelrose

107 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle