Stakk av med seieren


Fredag 11. januar var det duket for storstilt prisutdeling på Clarion Energy Hotel i Stavanger. Alt som kunne krype og gå blant kjente matkritikere, bloggere, kokker, restauratører og politikere var til stedet. Kokkelandslaget stod for festmenyen som inneholdt alle finaleproduktene.

Foto: BITMAP/Det Norske Måltid

Blant 500 gjester satt 36 dyktige finalister med sine produkter og ventet spent. Som rene Oscar-utdelingen ble de tre finalistene i hver kategori presentert. Mot slutten av kåringen stod endelig Årets Bakst for tur. Og vinneren ble Mandelroser fra Grini Hjemmebakeri!

Mandelrose kuvert

Årets bakst – Mandelroser fra Grini Hjemmebakeri

Juryens begrunnelse: I årets vinner er gode råvarer satt sammen til et smakfullt kvalitetsprodukt. Produktet gjenspeiler godt håndverk og produsenten legger flid i sin tilvirkning – fra produkt til emballasje. Vinneren har et innbydende utseende, en fyldig aroma og rik smak. Konsistensen er svært god.

Det var en svært ydmyk og stolt Kate som mottok prisen og takket alle som har hjulpet oss på veien.

Foto: Sara Johannessen

Om Det Norske Måltid

Det Norske Måltid er en pådriver for norsk, mangfoldig og bærekraftig mat- og drikkeproduksjon. De ønsker å bidra til at nye produkter og råvarer får mulighet til vekst, slik at flere forbrukere blir bevisst norsk matkvalitet og mangfold.

#kransekake #glutenfri #Mandelrose #DNM2018 #detnorskemåltid #konfirmasjon #bryllup

85 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle