Mandelrose finalist i Det Norske Måltid


Kate og Dimitra på plass i Bergen

Mandelrosene fra Grini hjemmebakeri ble denne høsten kåret til en av tre finalister i kategorien Bakst i konkurransen Det Norske Måltid 2018. Det Norske Måltid kårer de beste mat- og drikkeproduktene i Norge og er landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling. Konkurransen startet i 2008 og viser frem bredden i landets matproduksjon og de unike råvarene som blir produsert.

Denne helgen har vi tatt turen over til Bergen for å overlevere våre Mandelroser til neste del av konkurransen. Her finner finalejuryeringen sted samtidig med at det arrangeres VM i ost i byen. En dyktig fagjury smaker seg da frem til årets 13 kategorivinnere.

Finalen i sesong 11 blir avholdt på Clarion Hotel Energy i Stavanger fredag 11. januar 2019. Fredag 2.11 og lørdag 3.11 finner du oss på Bondens Marked utenfor Grieghallen i Bergen!

Mandelrose i rund gaveeske á 500 gr

Nyhet

I september kom den nye emballasjen som vi har ventet lenge på. Vi har allerede tatt den med på noen markeder. Jeg er helt overveldet over de positive tilbakemeldingene vi har fått, sier Kate. Vi har arbeidet mye med ny profil og emballasje. Det er veldig hyggelig at den blir så godt mottatt. Vi har en stor skare trofaste kunder som kjøper våre kaker og kransekakeprodukter året om. Mange syns det er hyggelig å gi bort kaker i gave. Vi tror at vi nå med gaveeskene også treffer dem som er spesielt på jakt etter en gave. De passer utmerket som en oppmerksomhet til vert eller vertinne.

Gaveeskene får du kjøpt i bakeriet eller på ett av markedene vi besøker. Ønsker du å kjøpe på marked anbefaler vi at du bestiller på forhånd da det kan være begrenset utvalg vi har med. Gaveskene vil selvsagt også være å finne på julemarkedet i Spikersuppa – Jul i Vinterland som offisielt åpner den 17. november og holder åpent frem til 30. desember.

Oversikt over alle våre produkter finner du her.

Denne helgen besøker vi Rakfiskfestivalen i Valdres samt Bondens Marked Vinkelplassen Majorstuen lørdag 3.11. kl. 10-16 og Bondens Marked Botanisk hage søndag fra kl. 11-16.

#kransekake #glutenfri #Mandelrose #DNM2018 #kransekakestenger #gavetips

115 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle