Blir vi Folkets Favoritt?


Grini Hjemmebakeri har sendt inn sitt bidrag til "Made in Norway", og er dermed med på å synliggjøre norsk verdiskapning. "Made in Norway" skal hylle norsk skaperkraft, og gi menneskene bak ideene den oppmerksomhet de fortjener.

Nå skal Folkets Favoritt kåres, og vi håper du vil hjelpe oss til topps. Det bidraget som blir delt flest ganger på Facebook og LinkedIN, fra Avinor sin side, vinner! Om du synes vi fortjener pallplass; Klikk deg inn på vårt bidrag, og del med dine venner. Som takk for hjelpen trekker vi, den 1.desember, to vinnere som får hver sin julehilsen med kaker og Ringi eplegløgg til en verdi á kr 500,- .

Bidrag 777 i Made in Norway; Grini Hjemmebaker

“Vi må synliggjøre de gode historiene, for det gjøres utrolig mye bra i Norge. Made in Norway gir plass til gode ideer og selskaper, og er en viktig del av merkevarebyggingen av Norge.” sier juryleder Cathrine Pia Lund, direktør Merkevaren Norge, Innovasjon Norge.

Det er Avinor som står bak prosjektet. Avinors samfunnsoppdrag er å koble mennesker til muligheter. Flyplasser binder Norge sammen, og Norge sammen med verden. De bidrar i felleskapet som gjør det mulig å ta hele landet i bruk, skape verdier uansett hvor du bor. Dette er Avinor stolte av, og de jobber entusiastisk for å legge alt til rette for verdiskapingen nordmenn står for i dag, og den som vi skal leve av i morgen. Gjennom prosjektet har de samlet et solid knippe verdiskapere fra hele landet på et brett. Det i seg selv har stor verdi for samfunnet, fordi alle som står for produksjonen og innovasjonen landet vårt trenger mer enn noensinne blir synliggjort. Det er rett og slett slik at de har fått samlet og synliggjort det som er Made in Norway.

Dette har også stor verdi for oss som er med, fordi vi får en mulighet til å vise oss fram, profilere oss for omverdenen det som produseres, tilbys og leveres. Avinor gir oss en unik mulighet til å skinne, ikke minst på utstillinger lokalt og nasjonalt på Avinors egne flyplasser landet rundt. Nå er det åpnet for at folk kan stemme fram sine favoritter blant norske verdiskapere. Det er nedsatt en fagtung jury, ledet av samarbeidspartner Innovasjon Norge, som kårer regionale vinnere blant mange gode kandidater. Juryen består også av representanter fra prosjektets øvrige samarbeidspartnere Norsk Forskningsråd, DOGA, Ferd, Abelia og Virke.

Tusen takk for hjelpen, og hurra for norsk verdiskapning!


111 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle