Vi kan kransekaker


Alle våre kaker er laget fra bunnen av. Kransekakemassen består av mandler, melis og eggehvite. Helt glutenfri. Ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Det er viktig for oss. Eggehviten kommer fersk fra frittgående høner ved Ek Gård i Østfold. Vi maler mandlene selv for å beholde den gode smaken, blander råvarene og lager kaker etter god, gammel oppskrift. Ekte og velsmakende. Når de er klar går de rett i fryseren for å sikre deg en seig smaksopplevelse. Akkurat slik det har blitt bakt kransekaker i generasjoner, og slik du selv ville bakt den hjemme.

Kakene oppbevares i fryseren og tiner på 15 minutter. Det betyr en seig godbit når kaffen er klar. Hverdag eller fest! Kransekake passer for enhver anledning, synes hvertfall vi.


163 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

GRINIVEIEN 159 | 1359 EIKSMARKA | TLF 97 57 27 12

 

Copyright © 2021 - All rights reserved - Org.nr: 898 049 132

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon