Om Grini Hjemmebakeri

 

Grini hjemmebakeri holder til i låven på Grini gård i Bærum hvor jeg er født og vokste opp. Her lager jeg spesialiteter i kransekakemasse med god hjelp fra ansatte, venner og ikke minst familie!

Gården har vært i familien i fem generasjoner. Vi hadde kuer da jeg var liten, men det var dessverre lite gårds-produksjon igjen da jeg plukket opp min mors gamle kunst med hjemmelagde kransekaker.

Det var etter at jeg fikk kokkefagbrevet i 1994 at jeg tok opp igjen denne tradisjonen på hobbybasis. Ved siden av bakingen utdannet jeg meg som helikopterpilot.

Selv uten annonsering har etterspørselen etter kakene vært stor, og tilslutt ble det mer enn en hobby. I 2005 fikk jeg godkjenning på kjøkkenet av Mattilsynet og registrerte et eget selskap.

Kakene blir solgt direkte fra bakeriet og fra markeder i Oslo og omegn. Spesielt før jul er det mange markeder og da er det godt å ha stor familie og mange gode venner!

 

 

Siden er sist oppdatert: 07.04.2016
Grini Hjemmebakeri